04 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara19°C

SAHRA TAVUKÇULUK HİZMETE AÇILDI

Sahra Tavukçuluk hizmete açıldı

Hakkari’de 3 kişinin istihdam edildiği “Sahra Tavukçuluk” dualar eşliğinde hizmete açıldı.

27 Aralık 2016 Salı 15:33

Kayacan Caddesi İdem Market arkası Kurşun Apartmanı kat 1’de hizmete giren işyerinin açılışını Hakkari’nin illeri gelenlerinden H. Sıddık Gür, Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanı Servet Taş, Esnaf Sanatkar Odalar Birliği Başkanı İsmail Akboğa birlikte yaptılar.

Dualar eşliğinde açılan işyerinin açılışına, Memur-Sen Hakkari Şubesi Başkanı Nihat Gür, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı.

İşsizliğin her geçen gün arttığı Hakkari’de yeni işyerlerinin açılması mutluluğunu yaşadıklarını belirten HATSO Başkanı Servet Taş, bu örnek davranıştan dolayı işyeri sahibine teşekkür etti.

Sahra Tavukçuluk adlı işyeri sahipleri ise Hakkari’nin hizmetin en iyisine layık olduğunu belirterek, herkesi yeni işyerlerine beklediklerini ifade ederek, açılışa katılanlara teşekkür ettiler.


FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN


Sahra Tavukçuluk adlı işyerinde Erpiliç, Beypiliç, Şenpiliç, Lezita, Mudurnu. şoklu, şoksuz, terbiyeli ve terbiyesiz tüm çeşitleri burada bulabileceğiniz gibi ev ve iş yerlerine ise sipariş alındığı belirtildi.

Adres: Kayacan Caddesi İdem Market arkası Kurşun Apt. kat/1 Sahra Tavukçuluk

İletişim: 0541 741 88 38

Haber Reklam Lezgin TAŞ 0538 212 48 14

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.