16 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara13°C

SAİT AĞACANOĞLU VEFAT ETTİ

Sait Ağacanoğlu vefat etti

Van Yüzüncü Yıl Üniversitesinde tedavi gören Hakkari’nin sevilen simalarından Sait Ağacanoğlu önceki gün öğle saatlerinde vefat etti.

30 Ağustos 2013 Cuma 17:58

Merhumun cenazesi Biçer Mahallesinde bulunan Zeynelbey Mezarlığında yüzlerce kişinin katılımı ile toprağa verildi. Taziyesi ise Gülüreş Baba Taziye evinde kabul edilmektedir.

Taziyesine bugünde Hakkari BDP Milletvekili Adil Zozani, Hakkari Valisi Necmettin Kalkan, Vali Yardımcısı Cevat Uyanık, İl Müftüsü M. Faysal Geylani, BDP İl Başkanı Rami Kurt ve yönetimi, Meya-Der, STK temsilcileri, AKP İl Başkanı A. Muttalip Özbek, katıldı. Taziyenin iki gün daha devam edeceği belirtildi.

Ağacanoğlu ailesi cenaze töreni ve taziyelerine il, ilçe, köy mezra ve il dışında gelerek katılan, telefonla arayan ve mesaj gönderen herkese ayrı ayrı teşekkür ettiler. Hakkarihabertv ailesi olarak ta Ağacanoğlu'na başsağlığı diliyoruz.

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.