19 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara12°C

SANATÇI AYDIN AYDIN'IN ANNESİ VEFAT ETTİ

Sanatçı Aydın Aydın'ın annesi vefat etti

Hakkari'li sanatçı Aydın AYDIN annesini kaybetti.

05 Mayıs 2014 Pazartesi 14:21

Bağışlı köyü (XEZEKİYAN) da ikamet eden Halime AYDIN (92) merkezde ikamet eden oğlunun evinde, sabah namazını kıldıktan sonra tekrar yatarken uykuda beyin kanaması geçirmişti. Hakkari Devlet Hastanesine kaldırılan Halime Aydın on gündür yoğun bakımda tedavi görüyor.

Hastaya müdahale eden Uz.Dr. Habibe Özoğlan, "Hastanın hayati tehlikesi var, herşeye hazırlıklı olun" demişti. Aydın ailesi ve akrabaları on gündür yoğun bakım ünitesi kooridorunda sabahlıyorlar. İstanbuldaki tüm programlarını iptal eden ve annesine dua nöbeti tutan sanatçı Aydın AYDIN'ın gözyaşları hiç dinmedi.

Halime Aydın, bugün yapılan tüm tıbbi müdahalelere rağmen kurtarılamadı ve Hakkın rahmetine kavuştu. Cenazesi Bağışlı köyündeki aile mezarlığında defnedilecektir. Taziyesi de yine aynı köyde yapılacaktır.  Sanatçımız Aydın AYDIN'a ve kardeşlerine sabır, merhumeye rahmet, yakınlarına da başsağlığı diliyoruz. (Haber Hakan Taş)

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.