09 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara15°C

SANATÇI SEYFULLAH ÇAKMAK HAKKARİ’DE KONSER VERDİ

Sanatçı Seyfullah Çakmak Hakkari’de konser verdi

Hakkari Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan etkinlikleri kapsamında ünlü ilahi sanatçısı Seyfullah Çakmak konseri damgasını vurdu.

02 Haziran 2018 Cumartesi 23:47

İftarlarını açar açmaz çocukları ile birlikte etkinlik alanına akın eden Hakkarili vatandaşlar, birbirinden güzel programları izlemenin mutluluğunu yaşıyorlar.

 Kentin en işlek caddesi olan Cumhuriyet Caddesi üzerinde Belediye Başkanlığı Kültür ve Soysal işleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen ve her akşam değişik sanatçıların sahne aldığı Ramazan şenliğinde bu defa kapsamında birçok ilahi albümü buluna sanatçı Seyfullah Çakmak sahne aldı.

 İlahi-Esmaül Hüsna, Anadolu çocuk müzikali ile başlayan şenlik, kapsamında sanatçı Seyfullah Çakmak’ın konseri ile davam etti.

 Binlerce kişinin katıldığı konserde sanatçı Seyfullah Çakmak Peygamberimiz (s.a.v.) hayatı ile ilgili bilgiler verdi.



Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde sanatçı Çakmak birbirinden güzel ilahiler seslendirerek Hakkari gecelerine renk kattı.

Her akşam değişik sanatçıları dinlemenin mutluluğunu yaşadıklarını belirten Hakkarili vatandaşlar Ramazan şenliklerinde emeği geçen herkese teşekkür ettiler. Haber: Feyzullah Taş

sanatci-seyfullah-cakmak-1.jpgsanatci-seyfullah-cakmak-3.jpgsanatci-seyfullah-cakmak-4.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.