17 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara21°C

SAVAŞ UÇAKLARI KAMPLARA YÖNELDİ

Savaş uçakları kamplara yöneldi

Hakkari'de 9 askerin yaşamını yitirmesi ve 14 askerin yaralanmasının ardından, Türk Silahlı Kuvvetleri'ne bağlı savaş uçakları, PKK’nin kamplarını vurmaya devam ediyor.

21 Ağustos 2011 Pazar 12:03

Hakkari'ye 12 kilometre mesafe uzaklıkta, Hakkari-Çukurca karayolunda meydana gelen patlamada 9 askerin şehit olması ve 14 askerin yaralanmasının ardından, Hakkari ile ilçelerinde havadan ve karadan operasyonlar devam ederken, saat 23.00 itibarıyla da, Diyarbakır'da kalktığı belirtilen savaş uçakları, Hakkari merkez başta olmak üzere Çukurca ve Şemdinli ilçeleri üzerinden Kuzey Irak topraklarında bulunan PKK’nin kamplarına yöneldi.


Önceki gün, Şemdinli ilçesi üzerinde geçen savaş uçakları, PKK’nin denetimindeki Avaşin ve Basyan kamplarını bombalarken, Çukurca ilçesi üzerinden ise Zap, Kandil, Hakurk ve Metina kamplarını bomba yağdırmıştı. Akşam saatlerinde Hakkari il ve ilçeleri üzerinde büyük bir gürültü ile geçen savaş uçaklarının, Kuzey Irak'ta bulunan PKK'ye ait 5 ayrı kampı yeniden bombaladığı iddia ediliyor.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.