06 Mayıs 2024
  • İstanbul8°C
  • Ankara3°C

ŞEHİT AİLESİNDEN VALİ AKBIYIK’A TEŞEKKÜR

Şehit ailesinden Vali Akbıyık’a teşekkür

Hakkarili şehit ve gazi ailesi 6 yaşındaki Tuana Yaren Adıyaman’ kırmayarak doğum gününe katılan Hakkari Valisi İdris Akbıyık ve beraberindekilere teşekkür etti.

30 Aralık 2019 Pazartesi 08:31

 

Bir süre önce şehitlerimizi isimlerini DENEYAP Teknoloji Atölyesi açılışına katılan Vali Akbıyık ile karşılaşan şehit torunu ve gazi kızı Tuana Yaren Adıyaman, Vali Akbıyık’ı doğum gününe davet etmişti.

Küçük kızı kırmayan Vali Akbıyık, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Nuri Öztürk ve İl Emniyet Müdür Vekili Dr. Savaş  Şimşek ile birlikte küçük kızı evinde ziyaret ederek doğum gününü kutlayıp kendisine değişik hediyeler vermişlerdi.

1995 yılında Hakkari merkezine bağlı Ağaçdibi köyünde bölücü terör örgütü tarafından şehit edilen güvenlik korucusu Yusuf Adıyaman’ın torunu gazi İbrahim Adıyaman’nın kızı Tuana Yaren Adıyaman’ın ailesi adına şehit kızı Şirin Adıyaman 6 yaşındaki yeğenini kırmayarak doğum gününe iştirak ederek doğum gününü kutlayan Vali İdris Akbıyık ve beraberindekilere teşekkür etti. Hakkarihabertv.com

sehit-kizi-tuana-2.jpgsehit-kizi-tuana-m.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.