07 Mayıs 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara19°C

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ SEZER İÇİN TÖREN DÜZENLENDİ!

Şehit uzman çavuş Sezer için tören düzenlendi!

Hakkari’nin Çukurca ilçesi kırsalında El Yapımı Patlayıcı (EYP) nin patlaması sonucu yaralanan ve kaldırıldığı hastanede şehit olan piyade uzman çavuş Oğuzhan Sezer için Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında tören düzenlendi.

03 Temmuz 2017 Pazartesi 12:10

Hakkari’nin Çukurca ilçesi Seytu Dağı bölgesinde yürütülen Şehit Yüzbaşı Özgür Özekin 2. Operasyonu sırasında bölücü terör örgütü mensupları tarafından döşenen EYP’nin patlaması ile uçurumda yuvarlanarak yaralanmış 03 Temmuz 02.29 sularında kaldırıldığı Hakkari Devlet Hastanesinde şehit olmuştur.

Mersin ile Tarsus ilçesi doğumlu olan 29 yaşındaki piyade uzman çavuş Oğuzhan Sezer için Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında tören düzenlendi.

Hakkâri’nin Çukurca İlçesinde bölücü terör örgütü mensuplarınca döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Oğuzhan SEZER için tören düzenlendi.
 
 Törene Vali  Cüneyit Orhan Toprak, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel, Belediye Başkan Vekili Cüneyt Epcim, Vali Yardımcısı Bekir AbacıI, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Ferdi Korkmaz, Dağ ve Komando Tugay Komutan Vekili Yarbay Engin Pınar. polis memurları, askerî personel ve kurum müdürleri katıldı.
 

Saygı duruşunun ardından şehit Sezer’in öz geçmişi okundu. Hakkari İl Müftüsü Faruk Gürbüz tarafından okunan duanın ardından şehit Sezer’in cenazesi arkadaşları tarafından helikoptere taşınarak Van iline uğurlandı.İHA

sehit-sezer-m.jpgsehit-sezer-3.jpgsehit-sezer-2.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.