16 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara15°C

SELÇUK AİLESİNDEN TAZİYE TEŞEKKÜR MESAJI

Selçuk ailesinden taziye teşekkür mesajı

Meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden Mustafa Selçuk'un ailesi taziye teşekkür mesajı yayınladı.

18 Temmuz 2023 Salı 08:47

Kardeşim  Mustafa Selçuk'un  elim kaza sonucu hakkın rahmetine  kavuşması hepimizi derinden üzmüştür  acı dolu hadise ile  üç  gün  önce  ebediyete  uğurladığımız canımız kardeşimiz taziye teşekkürüne binaen

Defin alanında, taziye yerinde yanımızda yer alan acımızı  paylaşarak bizlere teselli kaynağı olan tüm hemşehrilerimize,  akrabalarımıza ve dostlarımıza,

Başta Hakkari ve Van  olmak üzere birçok  şehirlerden   gelip  bizzat yanımızda  bulunan , eş dost akraba   yurt  içi ve yurt  dışımda  bizleri arayarak  taziye  dileklerini  telefon  veya sosyal  medya sayfalarından ileten  tüm  hemşehri, dost  ve akrabalarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz ..

Kamu ve sivil toplum kuruluşları, siyasi parti temsilcileri, medya  mensupları,  ilimizin   ileri gelen  kabile  önderleri taziye yerimize  gelerek  ve dualarını esirgemeyerek  acımıza   ortak oldular..

Hepsine Şükranlarımızı Sunuyoruz . 
ALLAH  herkesten razı olsun. 
SELÇUK AİLESİ ADINA

             Adil Selçuk

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.