18 Mayıs 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara23°C

ŞEMDİNLİ TRAFİĞİ ONDAN SORULUR

Şemdinli trafiği ondan sorulur

Hakkari'nin Şemdinli Belediyesi'nde görevli zabıta memuru Sefer Aksoy, elinden eksik etmediği megafonla her gün trafik akışını sağlıyor.

10 Aralık 2010 Cuma 12:00

FEYZULLAH TAŞ HAKKARİ (İHA)

Şemdinli Belediyesi'nde zabıta memuru olarak görev yapan Sefer Aksoy, 11 bin 500 nüfuslu ilçesinin trafiğini tek başına yönlendiriyor. Okulların dağılış saatlerinde eline megafonla Cumhuriyet Caddesi'ndeki yerini alan Aksoy, 4 ayrı noktadan gelen araçların kontrollü bir şekilde geçişini sağlarken, karşıdan karşıya geçemeyen öğrencilere de ellerinden tutarak yardımcı oluyor. Araç sürücülerine megafonla seslenerek ikaz eden zabıta memuru Aksoy'un uyarılara aldırış etmeyen sürücülere de yine kendi üslubuyla seslenmesine dikkatlerden kaçmıyor.


Okulları yol kenarında bulunan Yavuz Sultan Selim İlköğretim Okulu öğrencileri ise, trafik görevini yapan zabıta memuruna kimi zaman ağabey, kimi zaman ise amca diye seslendiklerini söyledi.

Zabıta memurunun kendilerine çok yardımcı olduğu ve görevini en iyi şekilde yaptığını söyleyen öğrenciler, Cumhuriyet Caddesi'ne trafik ışığı konulmasını istedi. Caddenin çok geniş ve tehlikeli olduğunu belirten öğrenciler, buraya trafik ışıklarının onulmaması halinde yaralamalı veya ölümlü trafik kazalarının meydana gelebileceğini söyledi.
Bazı ilçe sakinleri ise, trafik görevini yürüten memurun çok iyi çalıştığını belirterek, "İlçenin trafiği Sefer'den sorulur" şeklinde konuştu.

kk.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.