09 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara20°C

ŞEMDİNLİ'DE İRANLI GÖÇMEN ORGANİZATÖR GÖZALTINA ALINDI

Şemdinli'de İranlı göçmen organizatör gözaltına alındı

Hakkari İl Jandarma Komutanlığı Göçmen Kaçakçılığı, İnsan Ticaretiyle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Şemdinli İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince ülkemize yasadışı yollarla giriş yapmaya çalışan İran uyruklu yabancı şahıslara organizatör gözaltına alındı.

02 Kasım 2023 Perşembe 23:36

 Hakkari Valiliği'nden yapılan açıklamada, "Hakkari İl Jandarma Komutanlığımızın yapmış olduğu çalışmalarda; Hakkari/Şemdinli/Alan Köyü 02 Kasım 2023 tarihinde Hakkari İl Jandarma Komutanlığı Göçmen Kaçakçılığı ve İnsan Ticaretiyle Mücadele Şube Müdürlüğü ve Şemdinli İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince ülkemize yasadışı yollarla giriş yapmaya çalışan İran uyruklu yabancı şahıslara organizatörlük yaptığı tespit edilen A.A. isimli şüpheli şahıs, koordineli çalışma ve araştırmalar sonucunda Şemdinli Alan köyünde yakalanmış olup şahıs hakkında adli tahkikata başlanılmıştır.

İlimizin huzuru, vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için güvenlik birimlerimiz ile çalışmalarımız aralıksız olarak devam edecektir" denildi. Hakkarihabertv.com

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.