05 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara9°C

ŞEN AİLESİ TAZİYE MESAJI YAYINLADI

Şen ailesi taziye mesajı yayınladı

Hakkari’nin sevilen ve sayılan ailelerden Şen ailesi vefat eden işadamı Mehmet Şen’nin taziyesine katılanlara yönelik taziye mesajı yayınladı.

08 Şubat 2016 Pazartesi 11:28

Ankara Tıp Fakültesinde tedavi gören 75 yaşında evli ve 8 çocuk babası Hakkarili iş adamı Mehmet Şen tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmişti.

Ankara'dan uçakla Van iline oradan da Hakkari'ye getirilecek olan Şen'in cenazesi akşam saatlerinde  binlerce kişinin katılımı ile Gazi Mahallesi Şen aile mezarlığında toprağa verilmişti.

Şen ailesi taziye mesajında,”Babamız Mehmet Şen 01.02.2016 tarihinde Ankara’da vefat etti. Vefatıyla birlikte taziye esnasında bizi yalnız bırakmayan Hakkari halkımıza, sayın valimize, belediye eş başkanlarımıza, kamu idare amirlerine, tüm çalışanlarına belediye çalışanlarına,

siyasi parti temsilcileri ve sivil toplum örgütü kuruluşlarına, dernek temsilcilerine, yerel ve ulusal basın temsilcilerine ilimiz ilçe ve köylerde gelen halkımıza il dışında ve yurtdışında gelenler ve gerek telefonla gerek mesaj gönderen tüm dost ve akrabalarımıza merhum babamıza ve ailemize gösterdikleri ilgi ve alaka ve desteklerinde bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyoruz” Şen ailesi-

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.