05 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara10°C

ŞEN AİLESİNDEN TAZİYE TEŞEKKÜR MESAJI

Şen ailesinden taziye teşekkür mesajı

Hakkari’de geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Hakkari değerlerinden işadamı H. Nazım Şen’nin ailesi taziye teşekkür mesajı yayınlandı.

04 Şubat 2021 Perşembe 13:15

Hakkari'nin sevilen ve sayılan ailelerden 6 çocuk babası işadamı H. Nazım Şen 26.01.2021 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetmişti. Merhumun cenazesi binlerce kişinin katılımı ile Gazi Mahallesi aile mezarlığında toprağa verilmişti.

Şen ailesi Nazım Şen’in vefatı nedeniyle bir mesaj yayımladı. Şen ailesi mesajında,”Cenazemize eşlik eden, mezarlığa kadar bizleri yalnız bırakmayan gerek yurt içinden ve gerekse yurt dışından taziyemize telefon, mesaj ve sosyal medya kanallarıyla başsağlığı dileyen ve acımızı paylaşan;

Tüm dost ve akrabalarımıza, yeni Bakanlar eski Bakanlar, Valiler, Siyasi Parti Genel Başkanları, üst düzey ve tüm idareciler, Siyasi Parti İl Temsilcileri, Sivil Toplum Bölge Temsilcileri ve İl Temsilcileri,  taziyemize katılan herkese teşekkürlerimizi sunuyoruz. Allah herkesten razı olsun.
ŞEN AİLESİ ADINA

H. AHMET ŞEN

nazam-sen-m.jpg

ilk tarih: 03.02.2021 17:58

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.