17 Mayıs 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara16°C

ŞİKAYETİM VAR,,,

Şikayetim var,,,

Hakkarihabertv.com iletişim formuna şikayetim var başlığı adı altında bir okuyucumuzun yazdığı yazıyı sizlerin takdirine bırakıyoruz ve bu duyarlı okuyucumuzu kutluyoruz.

07 Temmuz 2014 Pazartesi 15:52

Hakkari belediyesinde  bir takım çalışmaların olması Hakkari halkını sevindirdiği gibi umutlandırıyor da ve insanların bakış açıları olumlu yönde olmaya  başlıyor lakin şikayetim var!..

Maalesef bu çalışmalar her mahalleye sirayet etmiyor. Evimiz Bulak Mahallesinde Hacı Sait Çetin caminin yakınında ,insanlarımızın duyarsızlığında mı desem belediyenin çöp kutusu bırakmamasından mı desem bilmiyorum lakin çöpler yolun ortasına atılarak geçişimizi engelliyor kokuya sebep oluyor.

İnsanlarımızın dini hassasiyetleri var dökülen çöplerin içersinde ekmek kırıntıları oluyor ve bu hassasiyeti göstermeyenler yolun ortasına atabiliyor insanlar ve arabaları o çöplerin üzerinden mecburiyetten geçmek zorunda kalıyor lakin Allah korkusu olanlar çöplerin içinde ekmeklerin olduğundan daha dikkatli davranıp kenara çekiyor..

Şimdi soruyorum? İnsanları çöpleri daha dikkatli atmalarına mı davet etmeli yoksa belediyenin çöp kutusu bırakıp bu sıkıntıya çare bulmaya mı?

Yazan:" V.K Hakkarihabertv okuyucusu....

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.