07 Mayıs 2024
  • İstanbul10°C
  • Ankara6°C

SINIRDAKİ ÖĞRENCİLERE YENİ YIL HEDİYESİ

Sınırdaki öğrencilere yeni yıl hediyesi

Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki fakir öğrencilere yılbaşı hediyesi olarak gönderilen giyim malzemeleri ve okul setleri dağıtıldı.

01 Ocak 2013 Salı 14:22

İstanbul Özel Açı Okulları'nın, okul öncesi Levent, Bahçeköy ve Kemerburgaz şubeleri tarafından Hakkari'nin Çukurca ilçesindeki fakir öğrencilere yılbaşı hediyesi olarak gönderilen giyim malzemeleri ve okul setleri dağıtıldı. Mont, ayakkabı, hırka, atkı, şapka, resim boyaları, zeka oyunları, çikolata ve şekerlerden oluşan yılbaşı hediyeleri, Çukurca Halk Eğitim Merkezi Müdürü Selçuk Hasip'in organizasyonuyla İlçe Milli Eğitim Müdürü Serdar Parlak ve öğretmenlerle beraber ilçe merkezinde 6, köylerde de 4 okul olmak üzere 10 okuldaki yaklaşık bin öğrenciye dağıtıldı.

Halk Eğitim Müdürü Selçuk Hasip, Özel Açı Okulları şubelerinin 5 yıldan beri bu hediyeleri fakir öğrencilere gönderdiğini belirterek, ihtiyaç sahibi çocukları sevindiren bu okullara minnettar olduklarını belirtti. Haber:Hacı Geyik (İHA)

sinir-okullari-n.jpg
 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.