04 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara17°C

ŞİRİN ANNEDEN GERİYE KALAN SON FOTOĞRAFLAR

Şirin anneden geriye kalan son fotoğraflar

- Hakkari'de meydana gelen patlamada hayatını kaybeden 2 çocuk annesi Şirin Kurt'tan geriye sadece birkaç fotoğraf kaldı

25 Eylül 2010 Cumartesi 13:47

surun-kurt-2.jpg

FEYZULLAH TAŞ
HAKKARİ (İHA) - Durankaya beldesi ile Geçitli köyü arasındaki karayolunda meydana gelen mayın patlamasında hayatını kaybeden Şirin Kurt (26), geriye gözü yaşlı bir koca ile olayda yaralanan kızları 17 aylık Zeynep ile 3 yaşındaki Sudenaz'ı bıraktı. Zeynep'in tedavisi halen Malatya'da sürerken, Hakkari Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınan kardeşi 3 yaşındaki Sudenaz ise taburcu edilmişti.


Anne Şirin Kurt'tan geriye ise sadece birkaç fotoğraf kaldı. Yaklaşık 3 ay önce Pehlivan Mahallesi'nde yapılan yakınlarının düğün törenine katılan Şirin Kurt, Güney Koreli turistlerle birlikte halay çekmişti. Bu mutlu an ise sadece İHA ekibi tarafından görüntülenmişti. Genç annenin güle oynaya halay çektiği bu düğün, ise katıldığı son düğün töreni oldu.

sirin-kurt-1.jpg

surun-kurt-3.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.