17 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara10°C

SPOR MERKEZLERİ YAZ KURSU SONA ERDİ

Spor merkezleri yaz kursu sona erdi

Hakkari Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü tarafından İl Spor Merkezleri kapsamında açılan yaz kursları sona erdi.

06 Eylül 2012 Perşembe 13:23

29 Haziran tarihinde il ve ilçelerde 14 branşta açılan 2012 yılı il spor merkezleri kursları düzenlenen törenle tamamlandı. Şehir Stadyumu'nda düzenlenen kapanış törenine, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, öğrenci, eğitici ve sporcular katıldı. 

 

Programda konuşan Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Reşit Güldal, tüm illerde olduğu gibi, Hakkari merkez ve ilçelerinde de 14 branşta, bin 197 sporcunun katılımıyla açılan spor merkezleri kurslarının bugün tamamlandığını söyledi. Çocuk ve gençlerin serbest zamanlarını iyi değerlendirmelerini sağlamak, onları zararlı alışkanlıklardan korumak, ruhen ve bedenen sağlıklı ve sportmen bir nesil olarak topluma kazandırmak amacıyla açılan spor merkezlerinin bugün itibariyle tamamlandığını belirten Güldal, ''Spor merkezlerimizde ilimiz ve ülkemize yeni ve yetenekli sporcular kazandırılacağına inanıyoruz. 2012 yılı il spor merkezlerinin tamamlanmasıyla birlikte kurslara katılan öğrencilere lisans çıkartılırken, birçok öğrenci ise spor kulüplerine kazandırıldı'' dedi.

 

Program, daha sonra öğrencilerin katıldıkları spor dallarında yaptığı gösteri maçlarıyla son buldu. Program sonunda, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü görevlileri tarafından öğrencilere meyve suyu dağıtıldı.

tenis-musabakasi-1.jpg

 

il-spor-merkezi-2.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.