06 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara17°C

SU ARIZA EKİBİ ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR

Su arıza ekibi çalışmalarına devam ediyor

Hakkari Belediyesi, Su İşleri Müdürlüğü Ekipleri tarafından başlatılan su arızalarını giderme çalışmaları son hız devam ediyor.

06 Aralık 2019 Cuma 12:24

  Hakkari Belediyesi, Su Arıza ekipleri tarafından her gün birçok arıza gideriliyor. Mahallelerde başlatılan çalışmalar eş zamanlı olarak devam ediyor.  

Bulak ve Gazi Mahallesi Şenler rampasını programa alınan arızalar ekipler tarafından hummalı bir çalışma yürütülerek giderildi.

Çalışmaların sağlıklı bir şekilde devam ettiğini belirten belediye yetkilileri, bölgenin coğrafi yapısı nedeniyle içme suyu şebeke hatlarında arızaların meydana geldiğini ve bununla mücadele ettiklerini belirttiler.

 Yetkililer,”İki ekibimizle birlikte programa aldığımız arızalara eş zamanlı müdahale ediyoruz. Daha önce %80’ini tamamladığımız çalışmaların tamamını bitirinceye kadar çalışmalarımız aralıksız bir şekilde devam edecektir” Haber: Feyzullah Taş

su-arzalari-1.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.