08 Mayıs 2024
  • İstanbul23°C
  • Ankara24°C

TAHİR HOCA KORKUTTU

Tahir Hoca Korkuttu

Yar.Doç.Dr Tahir YAŞAR, mide kanaması rahatsızlığıyla acilen hastaneye kaldırıldı.

06 Ocak 2012 Cuma 13:07

   Hakkari Üniversitesi kurucularından, 12 yıldır Hakkari Meslek Yüksekokulu Müdürlüğünü yapan Yar.Doç.Dr Tahir YAŞAR, mide kanaması rahatsızlığıyla acilen hastaneye kaldırıldı. İlk müdahale Hakkari Devlet Hastanesinde yapıldı.

  Ardından Ankara’ya sevki uygun görüldü. İbni Sina Hastanesinde safra kesesi ameliyatı olan Tahir Hoca, sevenlerini, dost ve akrabalarını korkuttu. Kentte sevilen ve sayılan Tahir Hoca mezun ettiği binlerce öğrencisinin dualarıyla iyileşmeye çalışıyor.

  Telefonla görüştüğümüz kendisine refakat eden kardeşi Hikmet YAŞAR, “Abim bizi çok korkuttu ama Allah’a şükürler olsun ki şuan sağlık durumu iyiye gidiyor. Bu kötü günümüzde bizi yalnız bırakmayan ve sürekli telefonla arayan tüm dostlarımıza sonsuz teşekkür ediyoruz. Umarım Tahir hoca en kısa zamanda yeniden okulunda öğrencileriyle kucaklaşacaktır.” Dedi.

  54 yaşında olan Tahir YAŞAR, evli ve altı çocuk babasıdır. Birçok önemli proje ve makaleye imza atmıştır. Sayısız konferanslar vermiştir. Uluslar arası bir çok platformda Hakkari’yi temsil eden Yaşar, dört dil bilmektedir.

 Türkiye’nin Mahmut hocası varsa Hakkari’nin de Tahir hocası vardır. Saygıdeğer hocamıza acil şifalar diliyoruz. Haber Hakan TAŞ

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.