09 Mayıs 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara21°C

TAN AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

Tan Ailesinin Mutlu Günü

Hakkarili Abdullah Tan gelin Evin Güneş ile hayatını birleştirdi. Tan çifti için Hakkari'de yapılan düğün renkli görüntülere sahne oldu.

18 Ekim 2023 Çarşamba 09:28

Genç çift için Dağgöl Mahallesinde bulunan 'Şehit Selahattin Ortaokulu Bahçesinde' 2 gün iki gece süren görkemli bir düğün töreni düzenlendi. Sağdıçlığını Sıddık Tan'ın yaptığı düğüne; Hakkari'nin önde gelen kanaat önderleri, iş insanları, Bürokrasiler, Esnaf Camiası, Aile büyükleri, STK temsilcileri ile binlerce davetli katıldı. 

Süleyman Derinses ve Vesile Kaval’ın sahne aldığı düğüne katılan davetliler iki gün iki gece kol kola girerek halay çekip Tan ailesinin mutluluğuna ortak oldular.

Misafirleri düğün alanı girişinde karşılayan damadın babası Hacı Tan mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlere ayrı ayrı teşekkür etti.
Gelin ve damada ömür boyu mutluluk dileyen sağdıç Sıddık Tan ise düğüne katılan misafirlere minnettar olduğunu dile getirdi. Hakkari Haber Tv

TÜM FOTOĞRAFLARI GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.