05 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara11°C

TAN ODA BAŞKANLIĞI İÇİN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Tan Oda Başkanlığı için adaylığını açıkladı

Hakkari’nin köklü esnaflarından İsmail Tan, 22 Ocak 2022 yılında yapılacak olan Esnaf ve Sanatkârlar Oda Başkanlığı için adaylığını açıkladı.

29 Aralık 2021 Çarşamba 15:55

22 Ocak 2022 yılında Hakkari’de yapılacak olan seçimlerin yenilikleri ve başarıları beraberinde getireceğine inandığını ifade eden Esnaf ve Sanatkârlar Oda Başkan adayı İsmail Tan, Esnaflarımızın sorunlarının çözülmesi konusunda ortak akıl tecrübe ve dayanışmaya ihtiyaç olduğu düşüncesindeyim dedi.

Tan,” Şimdi den kamu kurum ve kuruluşları ile iletişim ve gerekli diyaloglar içerisindeyiz. Tüm esnaf arkadaşlarımıza çağrım seçime mutlaka katılım sağlamalarıdır. 

Ayrıca sık sorulan AİDAT burcu olanlar oy kullanabilirler mi? Aidat borcunuzun olup olmaması seçime ve oy kullanmaya engel değildir ve diğer bir konu vekâleten oy kullanılamaz şahsın kendisi oy kullanabilir.

Bu konuda tüm üye arkadaşlarımızdan yüksek katılımlı bir seçim geçirmemizi ve yeni yılımızda hayırlı mutlu ve bereketli olmasını yüce Allah’tan diliyorum” dedi. Hakkarihabertv.com

esnaf-odasi-adayi-ismail-tan.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.