29 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara20°C

TAŞ AİLESİNDEN TEŞEKKÜR MESAJI!

TAŞ AİLESİNDEN TEŞEKKÜR MESAJI!

Taş Ailesi büyüklerinden H.Tevfik Taş’ın eşi H.Gülüzar Taş, Van Araştırma Hastanesi’nde tedavi görürken hayatını kaybetti.

19 Kasım 2021 Cuma 09:40

Taş Ailesi büyüklerinden H.Tevfik  Taş’ın eşi H.Gülüzar Taş, Van Araştırma Hastanesi’nde tedavi görürken hayatını kaybetti.  Cenazesi Hakkari Gazi Mahallesi aile mezarlığında toprağa verildi ve H.İbrahim Şen camiisinde taziye programı tertiplendi.

Taziye sonrası H.Tevfik Taş şu açıklamayı yaptı: “Eşim Gülüzar Taş son birkaç yıldır sağlık problemleri yaşıyordu. Fenalaşarak Van Araştırma Hastanesinde tedavi altına alındı. Daha sonra yoğun bakım ünitesine alındı ve tüm çabalar yetersiz kalarak onu kaybettik.

Vasiyeti üzerine Hakkari Gazi Mahallesindeki aile mezarlığımızda toprağa verdik. Bu süre zarfında Van’a gelerek cenaze konvoyuna katılan, defin töreninde mezarlığa gelen, üç gün süren taziyemize gelerek acımızı dindiren ve rahmetlinin ruhuna El Fatiha okuyan, bizi telefonla arayarak başsağlığı dileyen, yurtiçi ve yurt dışında bizi arayan tüm dost ve akrabalarımıza ailemiz adına şükranlarımı sunuyorum. Allah bu dirliğimizi, birliğimizi bozmasın. Allah herkesten razı olsun.”

H.Gülüzar Taş’a Yüce Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır, yakınlarına da başsağlığı diliyoruz..

tas-ailesi-m.jpgtas-ailesi-2-004.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.