15 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara11°C

TEKNOLOJİ TASARIM SERĞİSİ

Teknoloji tasarım serğisi

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde, Cumhuriyet İlköğretim Okulu öğrencileri tarafından resim ve teknoloji-tasarım sergisi düzenlendi.

12 Ocak 2011 Çarşamba 16:34

HAKKARİ (İHA) - Okulun kantin salonunda düzenlenen serginin açılışı, Belediye Başkan vekili Hüsnü Beşer ve Okul Aile Birliği Başkanı Sabih Kayhan tarafından yapıldı. Cumhuriyet İlköğretim Okulu Müdür Kasım Düzen, serginin, teknolojide öğrencilerin hayallerini ortaya koymak amacı ile düzenlendiğini belirterek "İnsan, hayal etmediği bir şeyi üretemez.

Öğrencilerimizden bir tanesi yazın karın nasıl yağacağını gösteren bir kar fabrikası yapıyor, diğer bir öğrencimiz değişik bir şekilde aklından geçenleri, hayal ettiği bir şeyi dile getiriyor. Umarım, hazırlanan eserlerle ilerde yarışmalara girecek öğrencilerimizde dereceye girer ve Türkiye'de bir mucit olur" dedi.
 

Okul öğrencileri ve Görsel Sanatlar Öğretmeni Belma Kara Öztürk, sergilenen eserleri da davetlilere tanıttılar. Sergiye büyük ilgi gösteren veliler, öğrencilerin hazırladıkları eserlerı çok beğendiklerini belirttiler.
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.