18 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara23°C

TEMEŞ SAĞ GÖZÜNÜ KAYBETTİ

Temeş sağ gözünü kaybetti

Hakkari'nin Yüksekova İlçesi'nde polisin attığı gaz bombasının kafasına isabet etmesi sonucu ağır yaralanan Murat Temeş'in, 5 buçuk saatlik ameliyatın ardından sağ gözünü kaybettiği öğrenildi.

14 Ağustos 2012 Salı 21:01

Şırnak'ın Besta bölgesinde Şubat ayında çıkan çatışmada yaşamını yitiren PKK'li Ferdane Kına (Şerda Gever) için Yüksekova'da 10 Temmuz tarihinde düzenlenen cenaze törenine polisin müdahale etmesi üzerine 3 çocuk babası inşaat işçisi Murat Temeş (33) ağır yaralanmıştı.

Yüksekova'daki ilk müdahalenin ardından Van Bölge Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alınan ve hayati tehlikesi bulunmayan Temeş'in sağ gözünü kaybettiği bildirildi. Dün ameliyata alınan ve ameliyatı 5 buçuk saat devam eden Temeş, ameliyat sonrasında sağ gözünü kaybetti. Beyin burun ve gözünden ameliyat olan Temeş için doktorların, en fazla yüzde 10 en düşük ise yüzde 1 görebileceğini bildirdi.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.