18 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara23°C

TEMİZ BİR HAKKARİ İÇİN ELE KAMPANYASI BAŞLATILDI

Temiz bir Hakkari için ele kampanyası başlatıldı

Hakkari’den genç gönüllülerin öncülük ettiği “Hakkari’ de Hayat Var” Temiz Bir Hakkari İçin El Ele temizlik kampanyası başlatıldı.

29 Eylül 2021 Çarşamba 17:19

Sivil toplum kuruluşları, Hakkari belediyesi işbirliğinde, Hakkari Genç Gönüllüler platformu tarafından  "Hakkari'de Hayat Var" sloganıyla başlatılan temizlik kampanyası start alıyor.

Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü koordinesinde yapılacak olan temizlik kampanyası 15 mahalleyi kapsayacak şekilde yapılacak.

 Belediyenin tüm birim personelleri, sivil toplum örgütleri, genç gönüllüler ile vatandaşlarında eşlik ettiği temizlik kampanyasında mahalle araları, cadde, sokak, okul çevreleri ve bahçeleri çöpler büyük bir titizlikle temizlenecek.

‘’Hakkâri’de hayat var’’ Hakkâri belediye başkanlığı olarak var olan çevre temizlik sorunlarına dikkat çekmek, kentin asıl sahibi olan halkımızın, her kesime örnek olacak bir farkındalık yaratmak adına, bu işin icra tarafı yerel yönetimler olarak Hakkâri’de Hayat var sloganıyla temiz bir Hakkâri için el ele düşüncesiyle başlattığımız temizlik kampanyasında çevre temizlik bilincinin oluşturulması için sivil toplum kuruluşlarımız ve belediye başkanlığımıza bağlı tüm birimlerimizle start vermiş bulunmaktayız.

yeni-microsoft-powerpoint-sunusu-025.jpg

Halkımızın desteklerini de bekliyoruz. ‘’gelecek nesillere bırakacağımız en güzel miras temiz bir çevredir.’’

 Haftanın her salı ve perşembe günlerine yayacak şekilde ana arterlerde, esnaflarımızın ve vatandaşlarımızın (mahalle sakinlerinin) mahalle muhtarları eşliğinde çöp noktalarına çöpün bırakılma saati ve çevre temizliği konusunda bilinçlendirme adına Hakkâri’de hayat var oluşumunun bir ayağı olan çevre temizliği kampanyasının startını veriyoruz. ‘’çöpleri topluyoruz Hakkâri’mize hep birlikte sahip çıkıyoruz.’’ Hakkarihabertv.com

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.