07 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara11°C

TİCARET LİSESİ ÖĞRETMENLERİNE İFTAR YEMEĞİ VERİLDİ!

Ticaret lisesi öğretmenlerine iftar yemeği verildi!

Hakkari Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Cuma Zibek tarafından bir resturantta okul öğretmenlerine iftar yemeği verildi.

08 Haziran 2017 Perşembe 19:38

Yılsonu sebebiyle bir teşekkür mahiyetinde düzenlenen iftar yemeğinde kısa bir konuşmaya yapan Okul Aile Birliği Başkanı Cuma Zibek, 2016 - 2017 eğitim öğretim yılını başarılı bir şekilde geride bıraktıklarını belirtti.

Zibek,”Okulumuzda görevli öğretmen arkadaşlarımızla birlik ve beraberliğin, dayanışmanın en üst düzeyde olmasından dolayı böyle bir organizasyonda düzenledik. Bizimle birlikte olan öğretmen arkadaşlarımıza teşekkür ederim” dedi.
Okul Müdürü Sıtkı Zerek,  Müdür Yardımcıları Cumhur Özek, Fahrettin Kaya, Ayhan Tunç ve Münevver Yüca ile çok sayıda öğretmen katıldı.

Yemekten sonra çay ve kahvelerini içen öğretmenler, organizasyonu gerçekleştiren Cuma Zibek’e teşekkür ettiler. Haber: Baki Deveci

ticaret-lisesi-iftar-yemegi-3.jpgticaret-lisesi-iftar-yemegi-m.jpgticaret-lisesi-iftar-yemegi-1.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.