07 Mayıs 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara17°C

TÜFENKÇİ'DEN AK PARTİYE ZİYARET

Tüfenkçi'den Ak Partiye ziyaret

Hakkari'de bir dizi ziyaretlerde bulunan AK Parti MKYK Üyemiz, Malatya Milletvekili, 64. ve 65. Hükümet Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi Ak Parti Hakkari İl Teşkilatını ziyaret etti.

29 Temmuz 2022 Cuma 14:44

Hakkari'de temaslarda bulunan Tüfenkci Valilik,  "Eğitime Destek Platformu Temmuz Ayı İl Koordinasyon Toplantısı, Gençlik ve Spor Bakanlığınca yürütülen "Anadoluyuz Biz Projesi" kapsamında Malatya’dan Hakkari'ye gelen gençlerle bir araya geldi.

Tüfenkci Ak Parti Hakkari Hakkari İl Başkanlığını ziyaret etti. Tüfenkci'yi Durankaya Belediye Başkanı İsmail Demirci, AK Parti İl Başkanı Abdulmutallip Özbek, Ak Parti Genel Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Teşkilat Koordinatörü Av. Abdulmecit, ve Parti İl yönetimi tarafından karşılandı. 

AK Parti MKYK Üyemiz, Malatya Milletvekili, 64. ve 65. Hükümet Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkçi'yi ağırlayan Başkan Özbek, Hakkari'ye ziyaretinden dolayı kendisine teşekkür etti.

Hakkarihabertv.com

fy0zxa2xoaa95yx.jpgfy0zx8axoaavpqw.jpg


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.