17 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara15°C

TUNÇ, AK PARTİ BELEDİYE BAŞKAN ADAY ADAYI OLDU

Tunç, AK Parti belediye başkan aday adayı oldu

​Hakkari Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Tunç, AK Parti Hakkari İl Başkanlığına belediye başkanlığı aday adaylığı için başvuruda bulundu.

22 Kasım 2023 Çarşamba 18:41

Bilgi ve becerisi ile herkes tarafından tanınan sevilen ve sayılan Ayhan Tunç, Parti binasında AK Parti Hakkari İl Başkanı Avukat Zeydin Kaya ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılanan Tunç, başvuru dilekçesini başkan Kaya’ya teslim etti.

Tunç,"2024 yerel yönetimler seçimi Hakkari Belediye Başkanlığı Aday Adaylığı başvurumuzu gönül dostlarımızla birlikte AK Parti Hakkari İl  Başkanlığı’mıza giderek Başkanımız  Sayın Zeydin Kaya’ya  yaptık. Hakkarimiz,  partimiz için hayırlı uğurlu olur inşallah" dedi.

İl Başkanı Avukat Zeydin Kaya, tüm aday adaylarına hayırlı uğurlu olsun temennisinde bulunarak, seçim sürecinin il genelinde demokratik bir atmosferde geçmesini temenni etti. Başkan Kaya, "İlimizin kıymetli insanı sayın Ayhan Tunç'un seven dostları ile katılması bizleri memnun etmiştir. Allah hayırlı etsin" dedi.

AYHAN TUNÇ

20 yıla yakın Hakkari belediyesinde  değişik birimlerde müdürlük ve belediye başkan yardımcılığı görevlerinde bulunan tunç , ayrıca UNDP (birleşmiş milletler kalkınma programı) sekreter ya görevi yürüterek birçok sosyal sorumluluk projesinin yürütücülüğünü yapmıştır.

2017 yılında kuruculuğunu ve genel sanat yönetmenliğini üslendiği reng-i Hakkari sanat topluluğuyla Türkiye’nin  birçok kentinde sahne alarak Hakkari için sanat ve kültür alanında çok değerli çalışmalar yürüttü. Kültür ve sanat faliyetlerinin yanı sıra aynı zaman da sportif anlamda faaliyet yürüten tunç hali hazırda Bölgesel Amatör ligde ilimizi temsil eden Hakkari zapsporun da başkan yardımcılığı görevini yürütmektedir. Hakkarihabertv.com

7e0b5a5a-c98e-4c03-ada3-236651b7f63c.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.