26 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara12°C

ÜNLÜ SANATÇI KEÇECİ ESNAFA SAHİP ÇIKTI

Ünlü sanatçı Keçeci esnafa sahip çıktı

Hakkarili sinema ve dizi oyuncusu olan Metin Keçeci Hakkari'nin söz konusu Mağdur olan esnaflara sahip çıkarak yetkililere çağrıda bulundu.Lütfen"Açılsın artık bu yol "dedi .

29 Ağustos 2019 Perşembe 14:57

Ünlü sanatçı Metin Keçeci, Bulak Mahallesi işbankası arkasında Mukaddes Akar sokağında belediye halk pazarındaki esnafa sahip çıkılması çağrısında bulunarak, burada geçmekte olan imar yolunun açılması içinde yetkililerin harekete geçmesini istedi.

Keçeci,"Şehrin güzel insanı ülkesinin fedakar vatandaşı ve hayatını doğru yaşamaya çalışan varlığı yapar.  Güzel ülkemiz Türkiye'nin nanide şehrinden Hakkari çalışmak isteyen eve dönünce eksik olan ihtiyacı olmasına duyarlı olmak zor almazsa gerek.

Esnafın çalışmak için ihtiyaç duyduğu sokak varsa ve hiçbir sıkıntıya sebep olmuyorsa esnafın ihtilacı için lütfe o sokağı açalım. Belediye halk pazarındaki esnaftan alışveriş yapalım" dedi.

Mukaddes Akar sokağındaki belediye halk pazarındaki esnaflar ise imarda bulunan yolun açılması ve herkesin belediye halk pazarında alışveriş yapmaları çağrısında bulundular. Hakkarihabertv.com


Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.