05 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara9°C

UYUŞTURUCU TACİRİ BÖYLE YAKALANDI

Uyuşturucu taciri böyle yakalandı

Hakkari i İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğün ekipleri tarafından yapılan uyuşturucu operasyon saniye saniye kameraya böyle yansıdı.

01 Ağustos 2014 Cuma 18:09

“Uyuşturucu veya uyarıcı madde imal ve ticareti” ile mücadele kapsamında yürütülen çalışmalar neticesinde düzenlenen operasyonda uyuşturucu sevkiyatı yaptığı tespit edilen bir kamyonet ekipler tarafından gece karanlığında takibe alındı. Polislerin kendilerini takip ettiğini fark eden kamyonet sürücüsü ani manevralar yaparak kamyoneti polis araçlarını üzerine sürdü. Polisler şans eseri yara almadan kurtulurken polis aracında ise maddi hasar meydana geldi.

SANİYE SANİYE OPERASYON GÖRÜNTÜLERİ (VİDEO)

Uzun süre karayolunda kovalanan kamyonet sürücüsü kaçamayacağını anlayınca aracını terk ederek gece karanlığında kaçmaya çalıştı. Polis ekipleri havaya ateş açarak şahısı yere yatırarak yakaladı. Kamyonette yapılan aramada ise çuvallar içersinde 281 kilo 160 gram toz esrar ele geçirildi. Şahıs ise ekipleri tarafından gözaltına alındı. Hakkarihabertv.com

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.