04 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara15°C

VALİ AKBIYIK MUHTARLARLA BİR ARAYA GELDİ

Vali Akbıyık muhtarlarla bir araya geldi

Hakkari Valisi/Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık, kentteki mahalle muhtarları ile bir araya gelerek, ilde yapılan ve yapılacak hizmetler hakkında bilgi verdi.

03 Mart 2020 Salı 12:32

15 değişik mahalle muhtarı ile belediyedeki makamında bir araya gelen Vali Akbıyık, yaklaşık 4 aydır Hakkari Belediye Başkan Vekili olarak görev yaptığını belirterek, Hakkari’ye hizmet etmeye gayret ettiklerini söyledi.

  Vali Akbıyık,”Hakkarimizin daha yaşanılabilir daha güzel bir çevreye kavuşması için muhtarlarımızla kurum amirlerimizle devletin tüm birimleriyle koordinasyon içerisinde hizmetlerimizi yapıyoruz.

Büyük bir kıştan geçiyoruz. Karla mücadelede Hakkari belediyesi olarak çok başarılı hizmet ettik.  Hiçbir vatandaşımız mağdur kalmadı. Muhtarlarımızla zaman zaman bu toplantıları yapıyoruz.  

Bugünde bugüne kadar yaptıklarımızı bundan sonra yapacaklarımızı daha güzel daha huzurlu bir Hakkari için imkanlarımız dahilinde neler yapıyoruz. Elimizde Hakkari gelişim dönüşüm projemiz var yaklaşık 20-25 civarı projemiz.

Bunları paylaşacağız, tabi ki Hakkari’nin su sorunundan, çevre ile ilgili konular ne kadar yol sorunu ve diğer soruna kadar hepsini ele alıp gerek Ankara’da gerek, bölge kuruluşlarına her türlü girişimi yaparak elde ettiğimiz imkanlarla inşallah sorunları çözeceğiz.  Bugünde muhtarlarımızla fikir alışverişi yapacağız” dedi. Haber: Feyzullah Taş

01-301.jpgmuhtarlar-003.jpg


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.