12 Mayıs 2024
  • İstanbul11°C
  • Ankara11°C

VALİ ALİ ÇELİK SINIRA ÇIKARMA YAPTI

Vali Ali Çelik sınıra çıkarma yaptı

Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili Ali Çelik, Irak'ın sıfır noktasında bulunan Hakkari'nin Derecik ilçesi kaymakamlığına ziyaret ederek, İlçenin sosyal, ekonomik ve güvenlik durumu hakkında bilgiler aldı.

18 Aralık 2023 Pazartesi 14:38

İlçe kaymakamı Abdulkadir Işık, protokol üyeleri ve ilçe sakinleri tarafından karşılanan Vali Çelik bir süre vatandaşlarla sohbet etti. Vali Çelik, Kaymakam Işık'tan İlçenin sosyal, ekonomik ve güvenlik durumu hakkında bilgiler aldı.

Kamu hizmetleri, altyapı çalışmaları ve sosyal projeleri hakkında istişarelerde bulunulan ziyarette Vali Çelik, vatandaşlarla sohbet ederek Derecik İlçesinin gelişimine destek olmak için gereken adımların atılacağını ifade etti.

Vali Çelik'e Vali Yardımcısı ve İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Buğra Karadağ, İl Emniyet Müdürü İdris Yılmaz eşlik etti. Vali Çelik ve beraberindekilerin sınırdaki ziyaretleri sürüyor. Hakkarihabertv.com

gbohiwpxmaakyla.jpggbohiwnwmaa7ftn.jpggbohiwnwiaa6up0.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.