20 Mayıs 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara16°C

VALİ TOPRAK KANAT AİLESİNE KONUK OLDU!

Vali Toprak Kanat ailesine konuk oldu!

Hakkâri Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Dağgöl Mahallesi’nde kiralık bir evde ikamet eden 13 nüfuslu Muhsin Kanat isimli vatandaşı evinde ziyaret etti.

31 Mayıs 2017 Çarşamba 08:36

Vali Yardımcısı Bekir Abacı ile Aile ve Sosyal Politikalar Müdürü Mehmet Akif Bildirici ile birlikte evlerine konuk olduğu Kanat ailesi ile sohbet eden ve birlikte iftarını açan Vali Toprak, yanına gelen çocuklarla da yakından ilgilenerek onlara oyuncak hediye etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Muhsin Kanat, evlerine konuk olan Vali Toprak ve beraberindekilere teşekkür etti.

Vali Cüneyit Orhan Toprak, maddî imkânsızlıklara rağmen üçü üniversitede olmak üzere toplam 11 çocuğunu okutmaya çalışan Muhsin Kanat’ı göstermiş olduğu vefa örneğinden dolayı tebrik etti.

Ailenin sıkıntı ve ihtiyaçlarını da dinleyen Vali Toprak, Valiliğimiz tarafından gerekli yardımlarda bulunulan aileye imkânlar nispetinde yardımcı olmaya devam edileceğini söyledi. Hakkarihabertv.com

vali-toprak-1-005.jpgvali-toprak-m-009.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.