04 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara9°C

VALİ TOPRAK YARALI ASKERLERİ ZİYARET ETTİ

Vali Toprak yaralı askerleri ziyaret etti

Hakkari Valisi Cüneyit Orhan Toprak, Hakkâri’nin Şemdinli İlçesinde güvenlik güçlerimiz ile örgüt mensupları arasında çıkan çatışmada yaralanan askerleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu.

06 Ağustos 2016 Cumartesi 11:55

Önceki gün Hakkâri Şemdinli’de görev yapan Bolu 2’nci Komando Tugay Komutanlığına bağlı Mirgesav ve Akçimen Üs bölgelerine örgüt mensupları tarafından uzun namlulu silahlarla ve havan atılmak suretiyle tacizde bulunulması üzerine çıkan çatışmada, 2 asker şehit olurken, 6 asker ise yaralanmıştı.

Vali Toprak, Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tuğgeneral Metin Tokel, Dağ ve Komando Tugay Komutanı Tuğgeneral Emre Tayanç,

Hakkâri Cumhuriyet Başsavcısı Altuğ Kürşat Şahin ve beraberindeki protokol üyeleriyle birlikte çatışmada yaralanan ve kaldırıldıkları Asker Hastanesinde tedavi gören askerleri ziyaret ederek geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Hakkarihabertv.com

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.