03 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara11°C

VALİ YARDIMCISI DURUK KAYAK MERKEZİNİ ZİYARET ETTİ

Vali Yardımcısı Duruk kayak merkezini ziyaret etti

İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Mustafa Duruk Kayak Merkezin’de projesi onaylanan otel alanında incelemelerde bulundu.

24 Haziran 2019 Pazartesi 13:26

 
Hakkari'nin merkez, ilçe köy ve mezralarlar da ziyaretlerini sürdüren ve yöre halkının sorun ve sıkıntılarını yakında dinleyen Vali Yardımcısı Duruk, bu defa ise kayak merkezinde incelemelerde bulundu.
 
İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Vali Yardımcısı Mustafa Duruk ve beraberindeki teknik ekip kent merkezinde 12 kilometre mesafede bulunan projesi yapılan Mergabütan Kayak Merkezi Tesislerinde İl Özel İdaresine Ait Proje Kapsamında yer keşifi yapılan yeni konaklama merkezi (Otel ) alanında incelemelerde bulunarak projesi onaylanan arazi alanında incelemelerde bulundu.
 
Hakkâri’ye daha iyi bir hizmetin sağlanması için yapılacak olan yeni konaklama, (Otel) alanı için çalışmalarını başlatacağını İfade eden Duruk Hakkari halkına şimdiden hayırlı olmasını diledi. Hakkarihabertv.com
kayak-merkezi-1-004.jpgkayak-merkezi-2-004.jpg
 
Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.