29 Nisan 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara17°C

VALİLİKTEN MHP'Lİ ÖZBEK AÇIKLAMASI

Valilikten MHP'li Özbek açıklaması

Hakkari Valiliği yaptığı yazılı açıklamada Hakkari MHP İl Başkanı Fatih Özbek'in ateşli silah kullanmak suretiyle bir şahsı yaraladığı şeklindeki haberlerin asılsız olduğunu açıkladı.

08 Aralık 2022 Perşembe 09:49

Hakkari Valiliği tarafından yapılan açıklamada;" 07.12.2022 günü bazı basın yayın organları ve sosyal medya hesapları tarafından Hakkari MHP İl Başkanı Fatih ÖZBEK'in ateşli silah kullanmak suretiyle bir şahsı yaraladığı şeklinde asılsız iddialar paylaşılmaktadır.

Kimliği belirli iki şahıs arasında alacak verecek konusundan kaynaklı husumet sonucu ateşli silahla yaralama olayı gerçekleşmiş olup, konunun şüphelisi olaydan kısa zaman sonra yakalanmış, adli tahkikata başlanılmıştır. Bahsi geçen olayla MHP il Başkanı Fatih ÖZBEK’in bir ilgisi yoktur.

Ayrıca bu konu kasıtlı olarak kullanılarak huzur ve güven ortamını bozmaya çalışan şahıslar hakkında gerekli adli süreç başlatılmıştır" denildi. Hakkarihabertv.com

fatih-ozbek-003.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.