30 Nisan 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara25°C

VAN 64 HAKKARİ 38

Van 64 Hakkari 38

Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü, deplasmanda karşılaştıkları Hakkari Sümbül Bedensel Engelliler Spor Kulübü’nü 64-38’lik skorla mağlup etti.

29 Nisan 2012 Pazar 20:17

Bedensel Engelliler Basketbol 2. Lig E Grubu’nda mücadele eden Van ekibi, deplasmanda Sümbül Bedensel Engelliler Spor Kulübü ile karşı karşıya geldi. Maç boyunca üstünlüğünü elden bırakmayan Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü, sahadan 64-38’lik skorla galip ayrıldı. Sümbül Bedensel Engelliler Spor Kulübü’ne karşı kazandığı galibiyetle eksik maçlarını tamamlayan Van ekibi, ligin bitmesine bir hafta kala grubunda ikincilik koltuğuna oturdu.

5 Mayıs günü grubun güçlü takımlarından Yüksekova Bedensel Engelliler Spor Kulübü ile karşılaşacak olan Van ekibi, bu maçı kazandığı taktirde 14-20 Mayıs tarihlerinde Adana yapılacak 1. Lig play-off maçlarına gitme hakkı kazanacak. İHA muhabirine açıklamalarda bulunan Van Bedensel Engelliler Spor Kulübü Başkanı Hanefi Baykara, takım olarak ligin son maçını alacak güçte olduklarını belirterek, “Çekişmeli geçecek olan bu maçta spor severleri aramızda görmek istiyoruz.

Ayrıca bize desteklerini esirgemeyen Van Valiliği, Van Belediyesi ve Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’ne çok teşekkür ederim. Sporcularımı da bu üstün başarılarından doları kutluyorum” diye konuştu.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.