17 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara12°C

VAN'DA PATLAMA 15 YARALI

Van'da patlama 15 yaralı

Van Emniyet Müdürlüğü’ne ait atış poligonunda meydana gelen patlamada, 15 polis memuru yaralandı.

14 Temmuz 2012 Cumartesi 18:06

 

Van-Edremit karayolu üzerindeki Bakacak köyü yakınlarında bulunan silah atış poligonuna giden Emniyet Müdürlüğü'nün çeşitli birimlerinde görevli polisleri taşıyan midibüs, poligona kısa bir süre kala hafif bir rampayı tırmanırken, yolun kenarına tuzaklanmış uzaktan kumandalı mayın patlatıldı.

Patlamanın aracın altında değil de bir metre kadar uzağında olması olası faciayı önledi. Araç içinde bulunan polislerin çoğu, araçtan kopan parçalar, küçük şarapnel ve taşlarla hafif yaralandı. Bu arada, patlamada yaralanan polis memurlarından Hacı Mehmet Dadız, Kubilay Daybir, Oğuz Gözen, Özkan Aksoy, Hakan Aydemir, Ahmet Özdemir, Ramazan Yıldız ve Furkan Kılıç'ın İpekyolu Devlet Hastanesi'ne, Hakan Güzel, Lütfü Balcı, Mehmek İlkay, Sercan Tekin, Behçet Koç, Yunus Kırış ve Ali Ayhan'ın ise Van Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındığı öğrenildi.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.