05 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara9°C

VANSMMMO TEMSİLCİSİ YAKUPOĞLU’NDAN BERAT KANDİLİ MESAJI

VANSMMMO Temsilcisi Yakupoğlu’ndan Berat Kandili Mesajı

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (VANSMMMO) Hakkari Temsilcisi Cabbar Yakupoğlu, Berat Kandili dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

06 Mart 2023 Pazartesi 16:22

Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası (VANSMMMO) Hakkari Temsilcisi Yakupoğlu, yayınladığı mesajında, “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) insanlık adına alemlerin Rabbiyle buluştuğu ve insanlığın kurtuluşu için çeşitli müjdelerle geri döndüğü ’Berat Kandil’ine erişmenin mutluluğunu yaşamaktayız.

Feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri olan Berat Kandilinin sevgi, kardeşlik ve barış duygularını kuvvetlendirmesini, ülkemiz ve tüm insanlık alemine mutluluk, huzur ve sağlık getirmesi temenni ediyor.

Bu vesileyle, Müslüman Aleminin Berat Kandil’ini kutlar, bu mukaddes gecenin; milletimizin birlik ve beraberliğini arttırmasını, toplumsal bağımızı kuvvetlendirmesini, bütün Dünya’ya mutluluk, huzur ve sağlık getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim” dedi.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.