09 Mayıs 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara8°C

VEDAŞ EKİBİ SOĞUK HAVAYLA SAVAŞIYOR

Vedaş ekibi soğuk havayla savaşıyor

Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yaşanan enerji kesintilerini gidermek için soğuk havaya rağmen gece gündüz çalışan VEDAŞ ekipleri, zaman zaman zor anlar yaşıyor.

10 Aralık 2015 Perşembe 13:26

Havaların soğuması ile beraber Hakkari ve ilçelerinde elektrik kesintileri arttı. Yüksekova ilçesinde değişik mahallelerde yaşanan elektrik kesintileri için harekete geçen ekipler, gece gündüz demeden dondurucu soğukta arızaları gidermeye çalışıyor.

Güngör Mahallesi’nde yaşanan ve önceki hafta bir Van Gölü Elektrik Dağıtım Anonim Şirketi (VEDAŞ) çalışanının da elektrik akımına kapılarak yaralanmasına neden olan arızayı gidermeye çalışan ekipler, dondurucu soğukta ısınmak için ateş yakmak zorunda kaldı.

Mahalle sakinlerinin de zaman zaman yardım ettiği ekipler, uzun bir çalışmanın ardından arızayı giderdi. VEDAŞ yetkilileri, daha az kesinti için vatandaşları tasarruflu bir şekilde elektrik kullanmaya davet etti. İHA

vedas-m-001.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.