02 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara15°C

VEDAŞ’TAN GAZETECİ TAŞ'A ZİYARET

Vedaş’tan Gazeteci Taş'a ziyaret

Vangölü Elektrik Dağıtım A.Ş. (VEDAŞ) İl Müdürü M. Salih Eroğuz 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Gazeteci Feyzullah Taş’ı ziyaret ederek gazeteciler gününü kutladı.

09 Ocak 2020 Perşembe 17:18

VEDAŞ İl Müdürü M. Salih Eroğuz, Destek Hizmetler Müdürü Çiğdem Özdemir, İHA muhabiri, Hakkarihabertv imtiyaz sahibi ve Küresel Gazeteciler Cemiyeti Hakkari Temsilcisi Feyzullah Taş’ı ofisinde ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü kutladılar.

Bir süre Gazeteci Taş ile sohbet eden Müdür Eroğuz, gazetecilik, fedakârlık ve sorumluluk isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslek olduğunu söyledi.

Eroğuz,”Mesleğin birçok zorluğuna rağmen gecesini gündüzüne katan, toplumumuzun birikimine ve demokratik hayatımıza katkı sunan bir mesleği icra etmektedirler. Basında görev yapan çalışanlarımızın “Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutluyorum” dedi.

Hakkari gibi zorlu bir coğrafyada görev yaptıklarını belirten Gazeteci Taş ise, ziyarette duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  halkın sesi-gözü ve kulağı olmaya devam edeceklerini söyledi. Hakkarihabertv.com

gazeteci-tas.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.