06 Mayıs 2024
  • İstanbul11°C
  • Ankara9°C

VİDEO GİRİLİNCE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN SİNİRLENDİ

Video Girilince Cumhurbaşkanı Erdoğan sinirlendi

Hakkari'de vatandaşlara hitap eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, kalabalığa izleteceği videonun yanlış girilmesi üzerine sinirlendi.

11 Mart 2019 Pazartesi 18:30

Cumhurbaşkanı Erdoğan, seçim çalışmaları kapsamında Hakkari'de vatandaşlara hitap etti. Alanı dolduran kalabalığa HDP'lilerin terör örgütü PKK lehinde açıklamalar yaptığı videoyu izletmek isteyen Erdoğan'ın yanlış video girilmesi üzerine sinirlendiği gözlendi.

Sık sahne arkasındaki görevlilerle konuşan Erdoğan, istediği videonun bir türlü açılmaması üzerine konuşmasının akışını değiştirmek zorunda kaldı.

"TÜRKİYE'DE KÜRDİSTAN DİYE BİR BÖLGE VAR MI?"

Erdoğan'ın talebi sonrası hazırlanan video, uzun uğraşlar sonrası yayına verildi. HDP'li vekillerin terör örgütü PKK ile ilgili sözlerinin yer aldığı video sonrası Erdoğan, açıklamalarda bulundu. HDP Eş Genel Başkanı Sezai Temelli'nin "Kürdistan'da oylar HDP'ye" açıklamasına yanıt veren Erdoğan, "Türkiye'de Kürdistan diye bir bölge var mı? Kürdistan nerede var Irak'ın kuzeyinde var.

Sezai Efendi Kürdistan'a gitmek istiyorsan buyur git. Ama kalkıp da ülkemi sen bölemezsin. Sana böyle bir fırsatı asla vermeyiz." ifadelerini kullandı.

Kaynak:www.haberler.com/hakkari-mitinginde-yanlis-video-girilince-erdogan-11825128-haberi/

ak-parti-nin-hakkari-mitingi-10770077_o.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.