06 Mayıs 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara10°C

Y.OVA BELEDİYESİNDEN BUZ TEMİZLİĞİ,,,

Y.Ova belediyesinden buz temizliği,,,

Hakkari'nin Yüksekova ilçe belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, cadde ve ara sokaklarda buz ve zemin temizleme çalışması yaptı.

21 Şubat 2014 Cuma 14:30

Yüksekova Belediyesi Destek Hizmetler Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezindeki kar temizleme çalışmalarından sonra şimdi de buz temizleme çalışmalarına başladı.

Zabıta ile Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerinin de destek verdiği zemin çalışmalar sabah erken saatlerde başladı. Anafartalar Caddesi, Özgürlük Meydanı, Adarlar Sokağı, Yeşildere Caddesi, Büyük Camii civarı, Demirciler Sokağı ile 23 Nisan Caddesi’nde 6 ayrı noktada eş zamanlı başlatılan buz temizleme çalışmalarında toplatılan tonlarca buz kütleleri kamyonlarla ilçe dışına çıkarılırken iş makinelerinin etkili olmadığı bölgelerde ekipler küreklerle zemin temizliği yaptı.

Çalışmalarla ilgili açıklamada bulunan Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Hüsnü Beşer, “Ekiplerimiz ilçe genelinde yaptıkları kar temizleme çalışmalarından sonra şimdide buz ve zemin temizliği yapıyor.

Araç trafiğini olumsuz etkilememek için sabah erken saatlerde başlatılan buz temizleme çalışmaları 6 ayrı noktada eş zamanlı devam ediyor. Vatandaşlarımızın hem araç hem de yaya trafiğinde sıkıntı çekmemesi için çarşı merkezi ve bağlı ara sokakların tamamı buz kütlelerinden arındırılacak. Zemin temizleme çalışmaları gerek görülen bölgelerde sırasıyla devam edecek” dedi.
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.