10 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara25°C

YAĞMURSUYU IZGARALARINA ATILAN ÇÖPLER TEMİZLENDİ

Yağmursuyu ızgaralarına atılan çöpler temizlendi

Hakkari Belediyesi ekipleri yağmur suyu hatlarında oluşan tıkanıklıkları giderme adına temizlik çalışmalarını sürdürüyor.

22 Temmuz 2020 Çarşamba 10:16

Yağmur suyu hatlarında bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor. Belediye ekipleri tarafından yapılan temizlik çalışmaları sırasında çıkarılan cam şişe, plastik şişe, plastik bardak, naylon poşet, çocuk bezi ve gıda paketleri gibi atıkların çevre sakinlerini hayrete düşürdü. 

Belediye Temizlik İşleri ekiplerinin çalışmalarını gece-gündüz demeden sürdüğünün altını çizen vatandaşlar, yağmur suyunun sürükleyip tıkanmalara sebebiyet veren atıkları temizleyerek su tahliyesinin daha kolay sağlanacağını ifade ettiler.

 Su tahliyelerinin daha kolay sağlanması için yağmur suyu hattı ve tıkanmaların meydana gelmemesi adına hatlara mazgalların yerleştirildiğini de söyleyen vatandaşlar, herkese uyarıda bulunarak belediye ekiplerine yardımcı olmalarını ve ızgaraların içine çöp atmaması çağrısında bulundular. Haber: Feyzullah Taş

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.