05 Mayıs 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara11°C

YALÇIN AİLESİNİN DÜĞÜN TÖRENİNDE 12 SANATÇI SAHNE ALDI

Yalçın ailesinin düğün töreninde 12 sanatçı sahne aldı

Hakkari’nin Gazi Mahallesinde Emel ve Baran çiftinin düğün töreninde 12 sanatçı sahne aldı.

24 Temmuz 2022 Pazar 23:34

Sanatçı Hasan Yalçı’nın  Baran Yalçın için Gazi Mahallesinde görkemli bir düğün töreni yapıldı.

Düğün töreninde sahne alan sanatçılar Fevzi Duman, Şükran Duman, Cennet Ertuş, Lezgin  Özdemir .Murat Yür, Rıfat Er, Seyit Taşçı. Rubar, Ramazan  Duman, M. Murat Demir ve  Hekim  Zaviyeyi, Faruk Kaya, Ferhat Demir Sıtkı Uluğ, Münür Beyter güzel sesleri ile Hakkari kültürünü en iyi şekilde yansıtarak düğüne renk kattılar.

Sanatçı Fevzi Duman, yok olmaya yüz tutmuş Hakkari’nin gelenek ve göreneklerine her platformumda canlı tutmaya çalıştıklarını belirterek, Emel ve Baran çiftine ömür boyu mutluluklar diledi

Düğün törenine Hakkari ve çevre illerden çok sayıda davetli katıldı.  Damadın Sağdıçlığını yapan Amcası Fahri Yalçın, Hakkari ve illerden düğün törenine iştirak eden tüm davetlilere teşekkür etti.

hakkariproduksiyon sanatçıların düğün törenini saniye saniye takip ederek, izleyicilerine aktardı. Hakkari'de adında sıkça söz ettiren hakkariproduksiyon'a başarılar dileriz.

Hakkarihabertv.com

VİDEO-1


Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.