04 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara9°C

YAŞITLARI OYUN PARKINDA ONLAR ÇÖPLÜKTE

Yaşıtları oyun parkında onlar çöplükte

Yaşıtları oyun parkında oyun oynarken, çöplükten bulacakları birkaç parça eşya için çöplüğü karıştıran ve ailelerine destek olmak isteyen çocuklar ilginç bir görüntü oluşturdu.

13 Ağustos 2014 Çarşamba 10:09

Manisa’nın Şehzadeler ilçesindeki bir site içinde bir tarafta oyun oynayan çocuklar ile hemen yanı başında geçimlerini çöplükten sağlayan çocukların görüntüsü tezat oluşturdu.

Sabah ve akşam saatlerinde sitedeki blokların çöplerinin çıkarıldığı saatleri bekleyen yaşları 5 ila 12 arasında değişen 8 çocuk, bir taraftan yanı başlarında oyun parkında gönüllerince eğlenen çocuklara bakarken diğer taraftan da çöp konteynırına atılan geri dönüşümü olabilecek malzemeleri topladılar.

Çöplükten çıkardıklarını satarak yaz tatillerini oyun oynamak yerine çalışarak geçirmek zorunda olan çocuklar aile bütçelerine sağladıkları gelirle de kendilerini okula hazırlayacaklarını belirttiler. (İHA)

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.