18 Mayıs 2024
  • İstanbul16°C
  • Ankara20°C

YENİ SPOR TESİSİ AÇILDI

Yeni spor tesisi açıldı

Hakkari'de yenİ kurulan özel bir spor merkezi, Belediye Başkanı Dr Fadıl Bedirhanoğlu ile Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Akdağ'ın da katıldığı bir törenle hizmete açıldı.

04 Ağustos 2011 Perşembe 16:21

Haber: Haluk Duran-Hakkari Çevre yolu üzerindeki bir apartmanın ikinci katında hizmete giren spor merkezinin açılışında konuşan Belediye Başkanı Fadıl Bedirhanoğlu, öncelikle açılışını gerçekleştirdikleri iş yerinin hayırlı olmasını diledi.

spor-1.20110804162509.jpg

 

Bedirhanoğlu, "İlimizde spor faaliyetlerinin az olmasından dolayı bu gibi iş yerlerinin açılması bizleri çok sevindirmektedir. Bütün insanlara sağlıklı bir yaşam diliyorum" dedi. Hakkari'de spor merkezi olarak hizmete giren Babelisk Spor Center'ın yöneticisi Tahir Temel ise, yıllarını spora vermiş insanlar olduklarını belirtti.

Temel, "Kendi alanımızda Hakkari halkına böylesi bir hizmeti sunmaya karar verdik. Ne yazık ki Hakkari'de vatandaşlarımızın rahatça spor yapacakları alanlar yok. Bizler uzman bir kadro ile Step-Aerobik, Fitness, bölgesel zamanlama, masaj ve plates hizmetleriyle sağlıklı bir yaşam için hizmet vermeye çalışacağız dediler.
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.