19 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara26°C

YENİ YASAMA YILI TÖRENLERİ

Yeni yasama yılı törenleri

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Genel Kurulu 24. Dönem İkinci Yasama Yılı törenleri, Hakkari'de bazı vatandaşlar tarafından ilgiyle izlendi.

02 Ekim 2011 Pazar 15:12

Haber: Çetin Alpsar - TBMM, Meclis Başkanı Cemil Çiçek'in başkanlığında saat 14.00'te özel gündemle toplandı. Genel seçimden sonra TBMM'yi boykot kararı alan BDP'lilerin yemin töreni, Hakkari'de vatandaşlar tarafından heyecanla izlendi.

Meclis televizyonu tarafından canlı olarak verilen yemin töreninden habersiz olan bazı vatandaşlar yorum yapmaktan kaçınırken, BDP Hakkari İl Başkanı Orhan Koparan ise, "Seçilmiş milletvekillerimiz TBMM'ye gitmişlerdir. Umarım ki bu gidişleri Türkiye'de yaşayan halkların özgürlüğüne vesile olur. Özelikle son birkaç aydır bölgemizde yaşanan bu çatışma ortamlarının son bulması gerekir. Orada bulunan seçilmişlerimizin de üzerlerine düşen görevi yapacağına inanıyoruz" dedi.
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.