17 Mayıs 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

YILDIZ VE ALKAN’DAN KURBAN BAYRAMI MESAJI

Yıldız ve Alkan’dan Kurban Bayramı Mesajı

Hakkari Belediyesi Eş Başkan Vekilleri Fatma Yıldız ve Şaban Alkan Kurban Bayramı vesilesiyle bir mesaj yayınladı.

11 Eylül 2016 Pazar 14:33

Eş Başkan Vekilleri Yıldız ve Alkan yayınladıkları Kurban Bayramı mesajında;

 "İslam’ın en mübarek günlerinden biri olan Kurban Bayramını idrak etmiş bulunmaktayız. Ne yazık ki geçmişten bugüne böylesi mübarek günlerde dahi halkımız büyük acılara tanıklık etti. Devam eden kirli savaş ve siyasi soykırım operasyonları bize ve halkımıza en derin üzüntüler yaşattı.

Bu tür sıkıntıların son bulması ve bir daha hiçbir sebeple insanların kurban edilmemesi dileğiyle,  özelde tüm Hakkari halkının, genelde de tüm İslam aleminin Kurban Bayramını en içten duygularla kutlar,

bu gibi kutsal günlerin ülkemiz, halklarımız ve tüm insanlık alemi için onurlu bir barış, sarsılmaz bir kardeşlik, hiç kimsenin kimseyi ezmediği, sömürmediği, hor görmediği, inkar etmediği, eşit ve özgür bir yaşama vesile olmasını yüce Allah’tan dileriz.

Hac farizasını yerine getirmek için evlerinde bulunmayan tüm insanlarımızın, makbul ve mebrur bir hac ile sağ-salim evlerine geri dönmelerini yüce Allah’tan istirham ederiz" ifadelerine yer verdi. Hakkarihabertv.com

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.