06 Mayıs 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara14°C

YORUMLAR AÇIKLAMASI

Yorumlar açıklaması

Hakkarihabertv.com'a gelen ve teknik nedenlerden dolayı yayına atılan tüm olumsuz yorumlardan dolayı özür diliyoruz.

15 Mart 2014 Cumartesi 17:39

Hakkarihabertv.com’a gelen ve okumaktan güçlük çektiğimiz için farkına varmadan yayına düşen ve daha sonra farkına varılarak yayından kaldırılan yorumlardan dolayı yorumlardan ismi geçen şahıs veya kurumlardan özür dilediğimizi belirtmek istiyoruz.

Hakkarihabertv.com’un tıklanma oranı her geçen gün daha da artmaktadır. Dolayısıyla binlerce kişi aynı anda yorum atmaktadır. Bazen gözden kaçan şahıs ve kurumları rencide eden yorumlar yayına farkına varmadan düşebilmektedir. Okuyucularımızın ikazı üzerine gelen yorumları anında yayından kaldırıyoruz.

Bir süre önce Biçer Mahallesi’nde Meya-Der tarafından açılan taziye çadırı haberine kendini bilmez bazı kişiler tarafından bazı yorumlar atılmıştır. Okuyucularımızın duyarlı davranması üzerine söz konusu yorumlar aniden yayından kaldırılmıştır. Bizi de üzen bu yorumlardan dolayı Meya-Der başta olmak üzere ismi zikir edilen herkesten ve bizimde şehit ailesi olduğumuz için gelen yorumdan dolayı tüm şehit ailelerden özür dilediğimizi buradan belirtmek istiyoruz.

Günlük haberlerimizi takip eden okuyucularımızdan ricamız küfür, hakaret ve rencide edici yorum göndermemeleri dir. Bu yorumların bizi ne kadar zor durumda bıraktığının bir göstergesidir. 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.