07 Mayıs 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara4°C

YÜKSEKOVA BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR

Yüksekova belediyesi çalışıyor

Hakkari'nin Yüksekova Belediyesi tarafından başlatılan temizlik çalışmaları sürüyor.

09 Nisan 2013 Salı 16:12

Yüksekova Belediyesi'ne bağlı temizlik ekiplerinin bahar aylarının gelmesiyle birlikte ilçe genelinde başlattığı temizlik çalışmaları devam ediyor. İlçe merkezinde bulunan yolları yıkayan ekipler, sokaklarda biriken çöpleri de topladı. Gece geç saatlere kadar Yeşildere Caddesi'nde çalışan ekipler, sabahın erken saatlerinde de TEDAŞ Caddesi ile Alattin Kesici Bulvarı'nı trafiğe kapattı. Burada zemin temizliği yapan ekipler, cadde ve ara sokakları tazyikli suyla yıkadı.

Belediye temizlik ekipleri tarafından yapılan çalışmaları yerinde izleyen Yüksekova Belediye Başkan Yardımcısı Hüsnü Beşer, "Ekiplerimiz birçok alanda ne kadar temizlik yapsalar da bazı yurttaşlarımız gece geç saatlerde temizlik yapılan alana tekrar kömür külü döküyor. Özellikle okul güzergâhlarına atılan küller öğrencilerimizin sağlığını olumsuz etkiliyor.

Yurttaşlarımızdan ricamız, kömür küllerini rastgele çöp alanlarına atmamalarıdır. Belediyenin belirlediği alanlar dışına kül dökmek kesinlikle yasaktır. Tespit edildiği takdirde her türlü cezai işlemler uygulanacaktır. Temizlik ve yıkama çalışmaları gerekli görülen bölgelerde devam edecek" dedi. Haber: Sayım Harmancı (İHA)


 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.